Karriär

Vi söker duktiga talanger!

Hos oss står engagemang, kompetens och omtanke i fokus. Vi söker ständigt efter duktiga talanger och här kommer vi lägga upp de tjänster vi behöver tillsätta. Hittar du en tjänst som du vill söka eller vill spontanansöka maila oss via work@nordicstation.com så kommer vi att kontakta dig så fort vi har gått igenom din ansökan. Hoppas just du blir vår nästa kollega!

Läs mer om Innovation Lab

Studerar du IT, projektledning eller testning?

Nordicstation har en lång och lyckad tradition av att arbeta med studenter. Både under studietiden men också direkt efter. Vi har deltagit i examensarbeten, projektarbeten och sommarjobb.  

Arbetet förutsätter att du har förmågan att koppla ihop teori med praktisk kunskap. Vi kan erbjuda handledning, resurser och kunskap internt hos oss, men det finns även möjligheten för dig att se hur våra kunder arbetar.

Kontakta oss

Projektledare

Projektledare

Arbetet som IT-projektledare hos Nordicstation innebär att du arbetar nära ett utvecklingsteam i databasprojekt ute hos någon av våra kunder. Du kommer att ansvara för leverans ut mot kund där du är med i genomförandeprocess, från planering och uppstart till produktionssättning.

Systemarkitekt till Öresundsregionen

Systemarkitekt till Öresundsregionen

Nordicstation satsar i Öresundsregionen och söker systemarkitekt. Vi söker dig som är redo att ta ett större ansvar, du blir en nyckelperson i vår stora satsning.