Samarbete med Torbjörn Ericsson

Torbjörn Ericsson tillträder som Senior Advisor och kommer arbeta som rådgivare till Nordicstations styrelse och ledning. Torbjörn kommer närmast från rollen som VD på Bankgirot.

 

Nordicstation erbjuder sina kunder utveckling och innovation. De flesta av våra kunder verkar inom finansbranschen. Våra konsulter arbetar dagligen med att hjälpa dem med utmaningar som att anpassa verksamheten och IT-system till nya myndighetsdirektiv och regelverk. Nordicstation växer stadigt och är nu redo för nästa stora kliv. Därför är vi extra glada att berätta att vi nu inlett ett samarbete med Torbjörn Ericsson säger ägarna till Nordicstation, Jonas Axtelius VD och Johanna Persson Green vVD.

Torbjörn Ericsson har en gedigen erfarenhet inom finansbranschen och har haft seniora roller på såväl SEB som Swedbank. Han har dessutom arbetat branschgemensamt som ordförande i Svenska Fondhandlareföreningen och Swedsec. Torbjörn kommer närmast från rollen som VD på Bankgirot och driver numera egen verksamhet med ledarskap och teknologi i fokus.

IT är inte längre bara ett sätt att effektivisera processer. Det förändrar affärsmodeller, organisationer och kundbeteenden. Det blir allt viktigare att ha förmåga till förändring.” - Torbjörn Ericsson

Torbjörn tillträder som Senior Advisor och kommer arbeta som rådgivare till Nordicstations styrelse och ledning. Han kommer även vara tillgänglig som mentor i vår ledningsgrupp och som seniort stöd i vissa projekt.

Nordicstations strategiska beslut att växa och att också tydligare kommunicera vår kunskap inom finansbranschen omfattas av olika satsningar. Vi har de senaste åren etablerat oss i Norden med kontor i Oslo och växer nu i Öresundsregionen med vårt nyöppnade kontor i Malmö. I maj lanserade vi vår nya hemsida som även inkluderade uppfräschad grafisk profil och helt ny logotype.

Samarbetet med Torbjörn Ericsson är en viktig komponent för Nordicstation med de utmaningar som finns i en tillväxtfas.

”Den kompetens som Torbjörn kan tillföra i bolaget kommer vara ett stöd för oss att fortsätta utveckla och innovera framgångsrikt i den finansiella sektorn.” - Johanna Persson Green vVD

Skrivet av

Lena Rodén - Sales Manager

author_img