Systemarkitekt sökes till Öresundsregionen

Nordicstation satsar i Öresundsregionen och söker systemarkitekt. Vi söker dig som är redo att ta ett större ansvar, du blir en nyckelperson i vår stora satsning.

Vill du vara med oss och driva utvecklingen i Öresundsregionen?

Vi har vårt huvudkontor i Stockholm och för ett år sedan flyttade en av våra kollegor tillbaka hem till Malmö. Då passade vi på att flytta med en del av kontoret och nu jobbar vi med vår första kund i området. Nordicstation är i en tillväxtfas och nu satsar vi extra för att kunna etablera oss med fler medarbetare och kunder i Öresundsregionen, vi ser även närheten till Europa som en möjlighet att växa.

Vi söker dig som arbetar som systemarkitekt idag och som är nyfiken på nya utmaningar.

Du kommer få en ledande roll i arbetet att skapa vårt nya team i Malmö. Du kommer också ingå i ledningsgruppen för Öresund. I ditt arbete ska du stödja och leda utvecklare i olika typer av projekt hos våra kunder. Du kommer självklart även själv att arbeta i projekt hos kund vilket innebär att du kommer ha en nära kontakt och aktiv roll med våra befintliga och presumtiva kunder.

Mer om rollen som systemarkitekt

När det gäller tekniska erfarenheter ser vi att du har kunskap inom datalager, vi jobbar främst med Microsoft SQL-server men även med Oracle. Det är meriterande om du modellerat datalager enligt Data Vault. Du är van att arbeta med Business Intelligence lösningar i Visual Studio. Certifieringar inom SQL eller .Net blir vi särskilt glada att se men helst vill vi att teknik är ditt största intresse.

Arbetet utgår från Öresundsregionen men kommer också innebära resor. De första månaderna kommer du att få introduktion och delvis jobba i Stockholm.

Lite mer om Nordicstation

Vi på Nordicstation jobbar främst med kunder i finansbranschen inom IT-systemområden men också rent verksamhetsmässigt. Vi är duktiga på Business Intelligence och bygger framtidens datalager för att ta hand om bankernas regelverksrapportering och analyser. Vi jobbar självklart också med andra kunder och vårt fokus är alltid lösningsfokuserat och att leverera med hög kvalité.

Ansök

Kontakta oss så fort som möjligt. Sänd din ansökan till work@nordicstation.com och märk med Öresund. Kontakta Erland Gustafsson erland.gustafsson@nordicstation.com om du har några frågor.

Skrivet av

Lena Rodén - Market Manager

author_img